Slider 3
2018. Augusztus 11-15.
Bulizz egy hatalmasat 4 napon keresztül
Slider 3
Építs kapcsolatokat, tudd meg mi vár rád a félévek során.
Slider 3
Legyél egy nagy, és összetartó család tagja

Zenelejátszó

Hírek

News3

Itt vannak a gólyatábor fellépői

Kedves új családtag, te JUGYUS! Ha még kérdés merülne fel benned abban, hogy részt veszel-e a gólyatáborban, erre a hírre kattintva garantáltan meggyőzünk téged! Kattints a tovább olvasom gombra a részletekért.

Tovább olvasom
News3

Vadonatúj weboldal

Vadonatúj weboldallal várunk minden kedves régi, és új látogatót. Új weboldalunknak köszönhetően rendezvény fotókat és videókat tekinthettek meg. Vagy akár kiszámolhatjátok korrigált kreditindexetek, zenét hallgathattok, tájékozódhattok eseményeinkről.

News3

JUGYU KLUB

A gólyatábor helyszínét, a jugyu napokat, a kari rendezvényeket minden esetben a JGYPK HÖK saját klubjában a JUGYU KlUB-ban tartja.

Információ a klubról.
News3

Tanulmányi segítség

Az új honlapunkon, a hallgatóknak számos segítséget nyújtunk a félév elkezdéséhez. Tájékoztatunk mindenkit a folyamatosan frissülő pályázati határidőkről. Kattints a hallgatóknak menüpontra a segítségért.

Hallgatóknak menüpont
News3

Vodafone - Campus

Diákként minden cent számít, és egyáltalán nem mindegy, hova kerülnek a felesleges forintok. Épp ezért, összeszedtük nektek, hol találjátok a legkedvezőbb mobilos lehetőségeket, hogy ne a telefonszámla kifizetésébe kelljen átcsoportosítani a kajapénzt.

Érdekel